Post-punk senzacija Molchat Doma prvi put u Beogradu

U okviru turneje „Oluja nad Europom'', popularni beloruski bend Molchat Doma će posetiti Beograd 12. februara u Dragstoru.

13. January 2020

U okviru turneje „Oluja nad Europom”, popularni beloruski bend Molchat Doma (u prevodu „ćutanje kod kuće”) će posetiti Beograd 12. februara u klubu Drugstore. Kao predgrupa će nastupiti minimal synth duo iz Subotice – YusYus.

Tročlani bend nastao je 2017. na raskrsnici između post-punka, new-wavea i synth-popa. Molchat Doma proizvodi autentičan i prepoznatljiv, mračni zvuk koji poziva na ples, klasik naše generacije. Vuku inspiraciju iz novog vala 80-ih, negde između goth ritam sekcije, zlosutnih synthova i nostalgične bas linije.

Njihov drugi LP Этажи objavljen je 2018. na berlinskom labelu Detriti records. Četverostruko je rasprodat, te je trenutno u fazi štampanja petog izdanja usled ogromnog interesa. Этажи je hit album na YouTube-u, preslušan više od milion puta.

Molchat Doma su Egor Shkutko (vokal) Roman Komogortsev (gitara, synth & ritam mašina) i Pavel Kozlov (bass & synth). Nakon brojnih koncerata po Evropi, i Beogradu će prirediti razlog da 12. februar 2020-e ostane nezaboravan.

Koncert organizuje kolektiv Noćne more.

Više informacija na eventu – https://www.facebook.com/events/572032073608391/

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi