Ne odričem se: Belgrade Pride 2019

U Beogradu je 16. septembra održana Parada ponosa pod parolom Ne odričem se. Za Prozor Oblakoder magazina ovaj događaj je fotografisala Milena Arsenić.

16. September 2019

U Beogradu je 16. septembra održana Parada ponosa pod parolom Ne odričem se. Posle šetnje, organizovana je žurka u parku Manjež gde su nastupale kuma Prajda, mlada pevačica Sara Jo, Zoi i Bojana Vunturišević. Prajdu, kruni Beogradske nedelje ponosa, je prisustvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić. Kolona Parade ponosa bez incidenata je prošla pored mesta gde su se nalazili protivnici, na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra. Za Prozor Oblakoder magazina ovaj događaj je fotografisala Milena Arsenić.

Milena Arsenić je rođena u Beogradu 1993. godine. Kroz objektiv aparata odmalena beleži svoju okolinu i promene u njoj. Najslobodnije se oseća u sferi dokumentarne fotografije, posebno naglašene motivima sveta zajedničkog odrastanja sa njenim prijateljima. Situirana u prirodnim ambijentima, svoje ideje pronalazi kako u predelima urbane svakodnevnice, tako i kroz uzbudljiva iskustva i putovanja. Fotografijom prvenstveno istražuje spontanost kroz poigravanje sa koloritom. Završila je produkciju na FDU 2016. i master iz fotografije na FPU 2019. godine.

 

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Idemo na Mars

Idemo na Mars

Hodajući pored stena iz kojih izbija beli dim, jezera koje se puši i potoćiča koji su kiselog ukusa lako je zamisliti kako hodaš po Marsu.