STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Nemeček predstavlja singl sa drugog dela trilogije – Prokletije

Novi singl slovensko - zagrebačkog sastava nosi naziv Kuvet

9. June 2022

Slovensko – zagrebački sastav Nemeček, izbacio je prvi singl sa nadolazećeg drugog dela trilogije Prokletije. Bend predvođen Vedranom Živkovićem nastavio je delovanje u proširenoj postavi. Sa Leom Beslaćem na klavijaturama i Bornom Maksanom na bubnjevima, Nemeček je novim singlom Kuvet postavio monolitne temelje koji kao žustra kraut rock borba odjekuju svetom 2001: Odiseje u svemiru.

Prvi deo Prokletije koji je ugledao svetlost dana krajem prošle godine našao se na listama najboljih izdanja u 2021. godini. Surovo, mračno, glasno samo su neki od epiteta koji ga opisuju.

Pomoću magije novog doba i slovenskih tambura stvaraju balkanski zid buke koji evocira neka pradavna vremena, ali i ona koja tek dolaze.

Uhvati Nemeček uživo na nekom od vrućih ljetnih nastupa:
09.06. MENT (Ljubljana)
15.07. TAM TAM Music Festival (Sućuraj)
16.07. OKC Abrašević (Mostar)
11.08. Festival JEFF (Koper)

Pesma Kuvet snimana je u zagrebačkom studiju Rattus Rattus pod producentskom palicom Borne Maksana, a dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Preporučeni tekstovi

Senidah objavila novi album

Senidah objavila novi album

Jedna od najaktuelnijih muzičkih zvezda na našim prostorima, danas je objavila svoj drugi studijski album pod nazivom Za tebe

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *