fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

NEW CHURCH – audio vizuelni projekat premijerno u Kuli 13. decembra

Kroz spratove Kule imaćete priliku da upoznate New Church korak po korak, kost po kost
6. December 2022.

U Art hub-u Kula, 13. decembra, New Church će prvi put ugledati svetlost dana izdanjem „a new place to pray“. Pored muzike koju sa sobom nosi New Church, nosi i sliku, što ovo okupljanje čini eksperimentalnim audiovizualnim događajem. Kroz spratove Kule imaćete priliku da upoznate New Church korak po korak, kost po kost. 

Ture se odvijaju u terminima u periodu od 17h do 22h na svakih pola sata. Maksimalan broj ljudi po turi je 20 i za termin koji vam odgovara možete da se prijavite na mail kula@kisobran.org, posaljite vaše ime i satnicu koja vam odgovara. Ako je taj termin pun, ponudiće vam sledeći slobodan. 

Oni koji ne stignu da budu deo ekspedicije i za one koji slučajno primete komešanje u Kuli, moći će da posete njene spratove od 22h do 23h. 

NEW CHURCH IS WAITING FOR YOU 

Ulaz je slobodan 

New Church predstavlja singl projekat (člana bendova sveta pseta, eaglehaslanded, radost-stradanje) oformljen 1995, koji seže za svojim pratiocima iz distorziranih dubina Beogradskog predgrađa.

Kombinujući elektro nojz sa uplivima melanholičnih jednorifnih gitarskih deonica i pokličnim pojanjem, New Church jeste hodočašće, donoseći poruku iz neznanih mesta, najavljujući svoje postojanje kroz šapute i tihe korake u mraku, igra senki izbušena hipnotišućim, repetativnim mantrama.

Njegova Sveta Misa doprinosi istapanju nadrealizma u crno-belom formatu, gde je granica izuzetno tanka između spokoja i nemira, između muzike stvorene za ples pod neonskim svetlima i za osamljeno upijanje tonova u miru sopstvenog doma, gde molitve zvuče kao kletve, dok se pesme sirena uzdižu iza najcrnjih talasa.

Pridružite se New Church-u, utočištu u kojem ne postoje jezičke barijere, gde su sve forme izgubljene u novom imaretu za molitve.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *