fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Novi Obrt otvara rizo studio u Beogradu

Otvaranje će biti održano 11. februara, od 19 časova, na adresi Mirča Aceva 22 na Voždovcu
8. February 2023.

Otvaranje novog rizo studija u gradu, rezervisano je za 11. februar od 19 časova, a tom prilikom biće organizovan događaj „Riso Rhythm & Print“. Na događaju vas očekuje jedinstveno iskustvo koje kombinuje uživo rizograf štampanje i stvaranje muzike, sve podržano višenamenskim rizo štampačem. Ne samo da ćete videti magiju rizograf štampanja u akciji, već ćete videti i kako rizo mašina može ujedno i da bude ritam mašina. A ako to nije dovoljno, ukusna hrana i pića će zadovoljiti vaš želudac. Organizatori poručuju da će atmosfera biti opuštena i prijateljska, pa dođite spremni da se opustite i uživate u spektaklu.

Ovo je savršena prilika da se odmorite i povežete sa slično nastrojenim kreativcima. Zato okupimo svoje prijatelje, uzmimo piće i pođimo u noć koju ćemo pamtiti!

Studio Novi Obrt je otvoren u Novom Sadu i nakon dve godine rada se nedavno preselio u Beograd i započeo saradnju sa kolektivom Matrijaršija.

Program:
19h okupljanje
20h početak programa

Štampanje na rizu:
Novi Obrt
Varikina

Sviranje na rizu:
Rulla

Podrška:
Matrijaršija

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *