STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Novi singl i spot sastava Bones in Butter

Treći singl „Her Cave” internacionalnog sastava baziranog u Beogradu

7. June 2021

Internacionalni sastav Bones in Butter samostalno objavljuje svoj treći singl pod nazivom Her Cave.

„Her Cave je na lep i filmski način sastavljena pesma koja u sebi sjedinjuje više žanrova da bi stvorila nešto što do sada nismo čuli. Uronićete u jedan svet dream popa i alternativne žestine, u kome se smenjuju saksofonske solaže i atmosferični sintisajzerski zvukovi sa tajanstvenim pratećim vokalima. Steći ćete skoro osećaj da ste zarobljeni u snu sve dok ne shvatite da se zaista nalazite u snu – iz koga ne želite da se probudite”, navode sa muzičkog portala TheSoundsWontStop

Idejni pokretač sastava Bones in ButterMilutin Krašević (autor, glavni vokal, klavijature) odrastao je u Švajcarskoj gde se alternativnom muzikom bavi od 88. godine prošlog veka. Danas živi i radi u Beogradu, a u jeku pandemije upušta se u potragu muzičkih saradnika preko interneta. Ekipa sa kojom je vremenom ustalio stalnu postavu benda čine poznati beogradski muzičari Luna Škopelja – prateći vokali (Fantom, Natalee, Hatter Matter), Srđan Popov – miks i master (Sergio Lounge, Auto Park, Coucou Abel), Dejan Škopelja – bas gitara (Babe, U Škripcu), Todor Živković – gitara (Quarterbuzz, Bitipatibi) i Feđa Franklin – bubnjevi (Fish in Oil, Sana Garić).

Na njihovom novom singlu gostuju lokalni muzičari Pavle Popov (gitara) i Damjan Kapor (bas gitara), kao i inostrani muzičari Marcelo Effori (bubnjar iz Sao Paola) i Dima Faustov (Saksofonista iz Ukrajine).

Umetnički crno-beli spot za pesmu sniman je u blizini rumunskog grada Arada. Autor videa je višestruko nagrađivani rumunski reditelj Mimi Salajan, a misteriozna zvezda spota je umetnica Roxi Orz.

Sastav Bones in Butter ove godine je samostalno objavio singlove Littlewing i Sad Girl koji su zapaženi od strane internacionalnih muzičkih blogova i kritičara. Dosadašnjim materijalom najavljuju svoj debi album Songs for a Sane Society.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *