STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Novi singl projekta Purple Drip

„Embrace all" naziv je novog singla tekstopisca Zorane i muzičkog producenta Milana, okupljenih oko projekta Purple Drip

1. August 2022

Na slučajnom događaju tekstopisac Zorana i muzički producent Milan našli su jedno drugo. Dok je radila na pesmi, Zorana je na društvenim mrežama podelila isečak. Milan je odmah bio oduševljen i ponovo su se povezali, tako, ukratko, nastaje njihova nova pesma pod nazivom „Embrace all”.

Zagrli sve ima za cilj da otvori maštu slušaoca i pozove ih u istraživanje samoizražavanja. Upotreba nerutinskog instrumenta i spektakularne melodije pune prostora stavljaju slušaoca u novi svet kreativnosti. Radi se o umetnikovoj iskrenosti u iznošenju napolje sve što je zarobljeno unutra. Ovo je iz intenzivnog perioda kada je Zorana ponovo razmišljala o svom životu i morala je da se suoči sa prošlim opterećenjima nenamerno je još uvek nosila iz svoje prošlosti. Nastanak ove pesme je odraz procesa kojim se izvukla iz depresije, bes, tugu i samosabotažu koju je nametala na sebe.

Gotovo odmah slušalac biva doveden u jedinstven i uzbudljiv univerzum. Pričaju nam priču koja počinje mrakom i polako se pretvara u pesmu punu nade. Bubanj deluje kao sidro koje nas vodi kroz mjuzikl putovanje. Sintisajzeri, bas, prelepe gitare i etnički instrumenti stvaraju širok spektar jedinstvenih i fascinantni zvuci. U slušaocu se odvija svemirska odiseja uši sa sve više instrumenata koji se spajaju sa zidom zvuka. Aranžman truljenja isprepleten je delikatnim detaljima koji upotpunjuju zvučni pejzaž. Nekoliko reči koje tačno sumiraju iskustvo: „Igrajte se. besplatno tvoja duša. Uživite sada. Zagrli sve. Došlo je naše vreme.”

To možda nije najveselija pesma, ali je moćna prizivanje emocija u kombinaciji sa mnogim detaljima garantuje višestruko ponavljanje. Milanov izbor proizvodnje je mešavina poznatog i smelog. Zorana možda nije baš prekaljeni kompozitor, ali ona donosi mnogo duše i njeno neiskustvo joj omogućava da izbegne staromodno pisanje pesama uzorci. Pesma ostvaruje svoj cilj da istraži muziku i njenu beskrajne mogućnosti, ali da zaista razumete priključak za stazu slušalice i samo kliknite na reprodukciju. Muzika će učiniti ostalo.

Zorana je muzički producent, muzički direktor, umetnik i osnivač Stellar Sound Foundation sa sedištem u Holandiji. Pošto je ljubav prema muzici stekla od oca, Zorana je uživala 15 godina muzičkog obrazovanja. Bila je deo mnogih horova, radila kao nastavnica muzike u inostranstvu, nastupala je u luksuznim prostorima kao pijanistkinja, a sada je samostalna umetnica koji se fokusira na kreiranje omota i originalnog rada. Zorana se usuđuje da eksperimentiše sa bilo kojim stilom, kombinujući neobične elemente i komponujući tehnike. Njena inspiracija dolazi iz što više žanrova, ali se fokusira na nju poseban afinitet prema klasičnoj, džez i prog muzici. Među njenim delima naći ćete orkestar komade, obrade klavira i vokala, pop, anime, evergrin, rok i mnoge druge stilizovane pesme. Njen fokus je na „uradi sam“ pristupu gde pokušava da kreira sve sama i ističu izbegavanjem standarda u industriji. Kao direktor projekta, stvorila je veliko produkcije sa vrlo malim budžetom koji su zahtevali svu njenu volju i veštinu rešavanja problema da dovede do kraja. Nedavno je takođe osnovala „Stellar Sound Foundation“ za obrazovanje, podstiču, promovišu i povezuju muzičare na lokalnom i međunarodnom nivou. Zorana je entuzijastična, živahna, vizionarska, fokusirana, kreativna i tvrdoglava, a i ona često menja boju kose.

Milan je muzički producent, inženjer zvuka i snimanja zvuka sa sedištem u Srbija. Bez formalnog obrazovanja, počeo je da se bavi muzikom u ranom detinjstvu kada instrumenti igračke su mu bili omiljeni za igranje. Kasnije je prešao na digitalno prostor koristeći E Jai. Kasnije je prešao na Fruiti Loops koje i dalje proizvodi muzika danas. Od trenutka kada je prepoznao svoju strast, počeo je da eksperimentiše sati. Kao inžinjer za sebe, on danas ima 20 godina iskustva u industrija snimanja. Ponosan je na sebe jer je svoju ljubav prema muzici zadržao netaknutom dok ostvaruje snažnu karijeru. Zahvaljujući svojoj snažnoj volji i viziji on dobijali predloge za veliku raznovrsnost uloga i projekata: zvučni zapis inženjer (i na otvorenom i u zatvorenom), dizajner zvuka, kompozitor, miks i mastering za projekte kao što su dokumentarni filmovi, reklame, bendovi i igre. postoji uvek novi izazov sa kojim se sa entuzijazmom raduje i radoznalosti.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *