fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Novi spot grupe Turbo Trans Turisti

Novim singlom pod nazivom Problem najavljuju treći i poslednji EP Strašno

16. December 2022

Turbo Trans Turisti pred kraj godine vam donose Problem, novi singl i spot kojim najavljuju treći i poslednji EP po nazivu „Strašno”.

„Rekli bismo da je ovo poslednji spot u nizu, i time smo uspeli da obeležimo, u obliku video spotova, manje-više sav materijal koji će umesto podeljenih EP izdanja, jednog dana ugledati svoj fizički oblik, u celini, kao album koji će se zvati „Ništa Nije Strašno”, na vinilu a možda i na CD-u”, iskrenost je u glasu starijeg brata Boška.

Ovaj eksperimentalni pank duo koga čine braća Mijušković, takođe navodi tj. stavlja kuriozitet na Anderklas, njihovu nezavisnu izdavačku kuću, koja je tokom ove godine, digitalnim putem, objavila već pet izdanja (zajednički album ah ahilej & ttturisti je i dalje u procesu sukcesivnih objava), za koje definitivno možemo reći da su muzički komplemetarni sa Turbo Trans Turistima.

„Verujemo u zajednički rad, razmenu ideja, a pre svega u dobru energiju”, iskrenost se opet prožima kroz Boškove reči.

Da se vratimo na pesmu „Problem”, da li je potrebno da nam autori nešto kažu o samoj poenti pesme, tekstu?

„Ne, jer kad si eksperimentalni pank bend, kada se ne krećeš u skladu standardnih forma, nema šta da objašnjavaš” – poručuje genijalni Džimi Mijušković.

Spot je rađen u saradnji sa Reflektor Teatrom i ekipom pozorišne predstave „Betmen Robin Beograd” u režiji sjajne Jelene Bogavac.

„Jako iskustvo je bilo to snimanje, ma ja kada sam prvi put pogledao predstavu, znao sam, prosto sam znao, da je naša pesma soundtrack za Betmena i Robina, iz Beograda”, iskrenost i seta u očima se dešava kod Boška, dok ispisuje ove redove.

Za kraj godine, postoje li planovi i želje, a naravno da postoje, ali jedno je sigurno da: „Mi nismo deo niti jedne klike, ali smo oni koji spajaju ljude, i tako ćemo dalje, a to želimo i svima koji čitaju ovo saopštenje, da se ujedinjuju oko dobrih ideja sa dobrim ljudima”, Džimi kroz osmeh, poentira u svom, već poznatom stilu, dok navodi ovu lepu misao.

Dizajn omota je osmislila i uradila Mariza Pavlović. 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *