Novi spot i pesma Hibrida i Malbeku

Podmornica predstavlja video spot za singl Liria

29. January 2021

Podmornica predstavlja video spot za singl Liria u saradnji Hibrida i Malbeku. Pesma je inspirisana gradom, a video prikazuje magične scene repetitora na Humu i magle iznad Sarajeva.

Pesma je objavljena pod lejbelom Podmornica, koja već treću godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 80 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz celog sveta.

Malbeku i Hibrid su vec ranije sarađivali na Hibridovim albumima Na Pola Puta i Izgubljeni, kao i na autorskoj muzici mostarke, Malbeku, sa adresom u Sarajevu. Ovom pesmom su započeli 2021. godinu u kojoj između ostalog najavljuju svoje nove projekte i novu muziku.
Jedan od njih je i novi Malbeku bend u saradnji sa Basheskiom & Edward EQ koji će premijerno biti predstavljen u sklopu projekta United We Stream Balkan.

Nakon prošlogodišnjeg objavljivanja albuma Na Pola Puta i par singlova, Hibrid trenutno radi na svom novom EP-u, te najavljuje i dva nova remiksa pesama regionalnih muzičara. Video za pesmu Liria je snimao Adnan Puzić, montažu potpisuje Dino, a kolor korekciju Ervin Golubović. Muziku potpisuju Hibrid i Malbeku, vokal Malbeku, tekst i mix Dino Aganović, a mastering Robert Trifunović.

Liria je dostupna na svim online platformama, a video možete pogledati na Youtube kanalu.

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi