fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Novi spot i singl grupe Paper Animals

Paper Animals objavio je novi spot i single, u saradnji sa američkim kantautorom Kevin Kennedy III, pod nazivom Second Guessing

26. December 2022

Posle duže pauze, beogradski indie bend Paper Animals objavio je novi spot i single, u saradnji sa američkim kantautorom Kevin Kennedy III, pod nazivom Second Guessing. 

Indi surf rok podloga, sa karakteričnom dozom melanholije za Paper Animals, omogućila je muzičaru iz Nebraske da svoju priču o nedoumicama i pretranom analiziranju pređašnjih postupaka prenese kroz muziku.

Pesma je snimana u Beogradu 2020. godine, u toku kobnog perioda karantina i socijalnog distanciranja. Muziku potpisuje bend, dok tekst potpisuje Kevin Kennedy III. Audio inženjeri na pesmi bili su Uroš Milkić iz Down There studija, kao i Lazar Arsović iz Coffee and Wine studija. Na aranžmanu radili su Paper Animals i Sebastijan Kerekeš, dok je za miks bio zadužen Marko Perić. Ovo je za bend bilo prvo iskustvo saradnje sa drugim muzičarima u procesu pisanja, aranžiranja i snimanja pesme. 

Spot za pesmu objavljen je na YouTube-u, a sama numera je dostupna za slušanje na svim većim audio platformama. 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *