Novi video spot Bluz grupe Lira Vega

Video spot poslednjeg singla sa albuma „Duhovi” grupe Lira Vega

8. December 2020

Ovog decembra, beogradski alt duo Lira Vega završava priču u vezi sa njihovim trećim albumom Duhovi (Lampshade Media 2015), a kako bi u narednoj godina počeli jednu novu. Poslednji singl sa pomenutog albuma, koji nosi naziv Bluz pojavio se na svim aktualnim digitalnim platformama.  Pesma je promovisana i video spotom, autorskim delom Dejana Vučetića Vuče, umetnika i člana nekadašnje kult grupe Darkwood Dub. Montažu potpisuje Irena Domazetović. 

Ovim opusom grupa Lira Vega zatvara poglavlje ekranizacija pesama sa albuma Duhovi (LampshadeMedia, 2015) i zaokružuje priču istog. 

Po rečima članova benda:

„Idealno vreme je za pesmu koja se zove Bluz. Čeka nas teška zima, u strepnji i izolovanosti, a pesma predstavlja život koji je za trenutak stavljen na stranu. Spot i pesma pozivaju da se zastane, živi polako, da se priznaju svakovrsne emocije, da se kroz život jednom krene bez naočara za vid, da se perspektive zamute, i shvati da je sve prolazno, relativno, izmaglica i bluz…”

Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin, koji čine bend Lira Vega, vredno rade na novom projektu pod nazivom Posledice rada, a koji će nositi 16 pesama.  Album očekujemo na  proleće 2021. godine.  

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi