fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Olja iz Autoparka predstavlja prvu solo pesmu

„Jovane” je prvi singl koji najavljuje album „Crni vrh”

8. December 2021

Pesnikinja i pevačica grupe Autopark Ognjenka Lakićević predstavlja svoju prvu solo pesmu „Jovane” koju objavljuje pod imenom Olja. Singl „Jovane” dostupan je na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu Pop Depresija/Kišobran, a video u režiji Kristine Milosavljević pogledajte na YouTube-u.

„Jovane” je jedna crtica iz života, uspomena na ironično proleće i uzaludno leto i onaj magični trenutak kada se vazduh ne pomera i kada se sve naizgled raspada… Spot za „Jovane” snimljen je u Beogradu, a sveženski tim činile su rediteljka Kristina Milosavljević, snimateljka Tina Dragović i montažerka Nataša Pantić.

„Olja je naziv onlajn projekta iza kojeg stojim ja, Ognjenka Lakićević, iz benda Autopark i moji prijatelji i saradnici bez kojih ovo ne bi postojalo. Odluka da se pesme koje povremeno pravim kod kuće snime je nastala za vreme pandemijske izolacije: nedovoljno kompleksne za Autopark, a previše drage da ih odbacim, ali ono što je presudilo da poželim da ih trajno zabeležim i podelim s drugima, jeste to što sam ovde prvi put i autorka muzike, što je nova i uzbudljiva vrsta odgovornosti i slobode”, kaže Olja.

„Jovane” je prvi singl koji najavljuje album „Crni vrh” (procenjena godina izlaska 2025.). Na noge ju je postavio Srđan Popov (Sergio Lounge), koji je producirao i odsvirao gitaru, bas gitaru, sint, otpevao prateće vokale i programirao bubanj, a sve je dodatno oplemenio Ivica Marković (Nežni Dalibor) svojom gitarom. Autopark tradicionalno za kraj godine objavljuje novi singl, tako da budite spremni za novi muzički poklon za par nedelja.

https://popdepression.bandcamp.com/track/olja-jovane

https://song.link/tncmdrzfz0wjp

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *