STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Otvoren konkurs – Izložba fotografija Queer Europe

Konkurs za prijavu fotografija koji organizuje Merlinka festival otvoren je do 1. oktobra
29. June 2022.

Merlinka festival prima prijave od novih i afirmisanih umetnika i fotografa iz Evrope* za svoju izložbu fotografija Queer Europe.

Novi i afirmisani umetnici i fotografi su pozvani da dostave do tri fotografije koje kreativno prikazuju aspekte onoga što danas znači biti LGBT+ u Evropi, koje će biti deo grupne izložbe. Žiri će izabrati najbolje fotografije na osnovu originalnosti, kompozicije, izraza teme i ličnog izraza.

Izložbe će biti organizovane u Kreativnom distriktu u Novom Sadu od 21. do 30. novembra 2022. godine i u Domu omladine Beograda od 8. do 11. decembra 2022. godine.

Rok za dostavljanje radova je do 1. oktobra 2022. u ponoć. Sve potrebne materijale za prijavu dostaviti na mejl: festival@merlinka.com

Potrebno je navesti kratku biografiju sa imenom i prezimenom, državom i gradom prebivališta, kao i kontakt podatke.

Fotografija (maksimalno 3) sa naslovom, opisom, izjavom, godinom i lokacijom (JPG, 72dpi, 1500 piksela najduže dimenzije). Fajlovi moraju biti naslovljeni imenom fotografa i uzastopnim brojem slike.

Sve prijave će pregledati i oceniti naš žiri. Samo odabrani umetnici biće obavešteni do 10. oktobra 2022. Sve odabrane fotografije biće deo grupne izložbe Queer Europe i žiri će izabrati tri najbolja rada. Sve odabrane fotografije biće predstavljene u zvaničnom katalogu.

Digitalni fajlovi odabranih fotografija biće korišćeni u medijske i reklamne svrhe i mogu biti istaknuti na veb stranici Merlinka festivala i na nalozima društvenih mreža. Merlinka festival zadržava pravo prikazivanja, umnožavanja i objavljivanja u bilo kom mediju, bilo koje prijave, bez plaćanja, isključivo u svrhu izložbe Queer Europe– ove i narednih godina – i njene promocije i publiciteta.

Izaberite fotografije koje najbolje predstavljaju vašu praksu i pripremite pisanu izjavu o svom radu.

Fotografije se mogu snimati u bilo kom formatu, bilo kojom kamerom, na filmu ili digitalno, crno-belo ili u boji.

Za štampanje i veličinu odabranih fotografija biće zadužen Merlinka festival.

Ako imate dodatnih pitanja, pišite na mejl

*Evropa: Sve države članice Evropske unije + Island, Norveška, Švajcarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Albanija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Republika Srbija, Gruzija, Ukrajina, Moldavija, Belorusija, Rusija, Jermenija, Turska i Azerbejdžan.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *