fbpx

Otvoren poziv za rad u Kvaki 22

Otvoren poziv za nove saradnike i one koji bi želeli da se aktivno uključe u rad kolektiva Kvaka 22, kako bi poboljšali ovaj alternativni kulturni centar svojm radom.
22. January 2020.

Pozivamo sve zainteresovane aktere na umetničkoj sceni Srbije ili one koji bi to želeli da postanu, mlade kreativce koji će aktivnom komunikacijom, nesebično, predstavljati i testirati svoje ideje kao i ostvarivati saradnju i zajedničke poduhvate, da se obrate našem umetničkom kolektivu kako bi ostvarili saradnju ili kako bi se uključili u sam rad kolektiva.

„Kvaka 22” je prostor koji je kreiran kao angažovani alternativni kulturni centar u Beogradu. Istoimeni kolektiv okupljen je u junu 2015.godine kada je pronađen prostor i započet projekat osposobljavanja zgrade kao funkcionalnog mesta koje je predviđeno za produkciju i prezentovanje umetnosti.

Nastojimo da stvorimo primer drugačijeg funkcionisanja u okviru alternativnog izražavanja, da ukažemo na sopstvene veštine samoorganizovanja i na taj način da uključimo i inspirišemo druge autore i da kroz saradnju sa njima postižemo zajedničke ciljeve u promociji kulture. Anganžmanom u Kvaki 22 bi stekli iskustvo u realizaciji gore pomenutih aktivnosti, kao i proširili sa novim koje bi u buduće sprovodili.

Zaiteresovani mogu da  se obrate sa predlogom za saradnju i kratkom biografijom preko: fejsbuka – Kvaka 22 ili mejla artcentar.catch22@gmail.com

Najnovije iz: Sanduče

Kragujevac dobio prvi Reciklomat u Srbiji

JКP Šumadija Кragujevac u cilju unapređenja svojih usluga nabavilo je Reciklomat – pametnu mašinu za prikupljanje i sortiranje ambalažnog otpada (plastičnih flaša, limenki i staklene ambalaže).

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi