fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Ovogodišnja tema Flux radija je Tranzicija

Tokom pet dana slušaoci imaju mogućnost da prate 17 sati radijskog programa, od devet ujutru do ponoći
22. November 2022.

Flux radio koji realizuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti počeo je da se emituje u ponedeljak 21. novembra uz rekordnu slušanost i trajaće sve do petka 25. novembra. FLUX je svečano otvoren u subotu uz jazz session sastava „No Room For Squares” na sceni Mata Milošević Fakulteta dramskih umetnosti.

Flux radio je periodični online radijski program, namenjen mladoj publici, koji realizuju studenti Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture zajedno sa Katedrom za snimanje i dizajn zvuka. Prvi dan Flux radija je prošao uz rekordan broj slušaoca, uz pozitivne reakcije i komentare programa, a sam program se može slušati na https://fluxradio.rs/

Tema ovogodišnjeg Fluxa je „Tranzicija”, a članovi tima su najkraćim odgovorom na pitanje šta za njih to znači rekli: Tranzicija je neprimetna promena, to je korak ka nečemu novom, međustanje, prihvatanje, Tranzicija je kada se suočiš sa samim sobom, to je nužno zlo.

„Tranzicija je za nas sveprisutna i sveprožimajuća. Ona se dešava se u svetu oko nas, koji se nikada brže nije menjao, u zemlji u kojoj smo rođeni i u kojoj živimo, u nama samima koji rastemo, učimo i razvijamo se”, poručuju student.

Program Flux radija je refleksija upravo toga. Tokom pet dana slušaoci imaju da prate 17 sati radijskog programa, od devet ujutru do ponoći.

„Program čini 10 autorskih emisija, radiodramska serija i mnogo dobre muzike, tako da će sigurno biti za svakog po nešto. Posebno smo ponosni što će se u programu Fluxa naći i emisije nastale u okviru programa studentskih stanica koleginica i kolega iz regiona”, poruka je tima.

FLUX svakog dana kreće jutarnjim programom „Jutrić kafica”, koji će se baviti suočavanjem sa izazovim mladih, nakon čega slede POV, emisija koja vas vraća u specifične trenutke prošlosti, emisija HUD gde se sagledavaju različite etstetike i načini života u krajevima Beograda, Korner, sportski program koji prati Svetsko prvenstvo u fudbalu, Leksikon 2.0, gde se sa poznatim gostima razgovara o odrastanju i svemu što sa sobom nosi.

Ovogodišnji FLUX izlazi iz okvira radijske kutije i ulazi u realan prostor uz pomoć interaktivnog pristupa slušaocima. Tako će slušaoci imati prilike da izgovore u etar sve ono za šta nisu imali hrabrosti direktno, uz pomoć anonimnih poruka koje mogu ubacivati u poštansko sanduče na Fakultetu dramskih umetnosti, kao i pisanje istih preko instagrama, a voditelji će ih čitati u okvitu emisije Kibic pendžer. Od interaktivnih emisija izdvaja se i noćni program „Vruća linija” koji bez tabua govori o seksu i svemu što mlade o ovoj temi zanima.

Sve emisije će, nakon završetka emitovanja programa, moći da se nađu na FLUX Mixcloud kanalu.

Kako bi bili u toku programom, možete zapratiti i Instagram i Fejsbuk FLUX stranice.

Najnovije iz: Sanduče

Ment Ljubljana slavi 10. rođendan

Deseto izdanje festivala muzičkih otkrića, koje se prostire na 15 koncertnih i konferencijskih prostora širom Ljubljane, uključuje nastupe više od 80 evropskih umetnika

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *