STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Palms Voice objavio 13 obrada kao deo trostrukog albuma

Deo trostrukog albuma na sumračno-melanholičan način

17. December 2021

Beogradski synth-pop autor Palms Voice (Boris Milanović iz bendova Triko i Ljubavnici), objavio je deo trostrukog albuma obrada, u vidu 13 pesama različitih žanrova, tretiranih na njemu svojstven sumračno-melanholičan način.

Bandcamp: https://palmsvoice.bandcamp.com/album/fabulous-covers-pt-3

Na albumu su pesme kako velikih zvezda pop muzike (Madonna, Sade), tako i legendi alternativnog zvuka (Radiohead, My Bloody Valentine), a pored toga su tu i obrade krajnje opskurnih izvođača.

„Svaka od pesama sa albuma za mene nosi niz dubokih utisaka i asocijacija. Kroz njhovo objedinjivanje u kolekciju sam hteo da sa svetom podelim svoje iskustvo muzičkog razvoja i fascinaciju nesagledivim estetskim domenima muzike kao takve”, govori Boris o izboru pesama.

U narednim mesecima će biti objavljeno još dve slične kolekcije, što će u totalu činiti trostruki album obrada, u interpretaciji Palms Voice vokabularom.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *