Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon

Performativna predstava Amplituda – Katarine Ranković

„Amplituda" će drugo igranje imati 14. februara na velikoj sceni Bitef teatra
19. January 2022.

Performativna predstava „Amplituda” je autorski i doktorski umetnički projekat Katarina Ranković, koji će drugo igranje imati 14. februara 2022. godine, na velikoj sceni Bitef teatra, od 20h, pod mentorstvom Gorana Markovića.

Ovaj pefrrmans spaja muziku i medicinu kroz interakciju sa publikom kinetičkim instrumentima koji proizvode zvuk u dodiru dva čoveka sa amplitudom ljudskog srca, autorsku muziku, dizajn svetla Igora Milenkovića, pokret Katarine Orlandić i Aleksandera Zaina, kao kostim Marije Tavčar koji funkcioniše auditivno.

Specijalna gošća i performer će biti balerina Sonja Vukićević.

Amplituda i njeno izvođenje šalju poruku o ponovnom otvaranju srca i reciprocitetu uzajamne razmene ljubavi, gde će se kroz dodir i zvuk ove autentične performativne predstave prikazati kako je amplituda svakog od nas ujedno kraj, ali i početak novog impulsa emocije i života.

Autorka fotografije: Ivana Čutura

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!