STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Piknik stiže u Novi Sad

U Kameničkom parku u Novom Sadu, 14. avgusta, od 12 časova biće održan prvi Piknik van Beograda
2. August 2022.

U nedelju 14. avgusta u Kameničkom parku u Novom Sadu od 12 časova počinje prvi Piknik van Beograda u organizaciji udruženja Kišobran i traje sve do prvog mraka, negde oko 21 sat.

„Jako nas raduje da se u šestoj godini Piknika otisnemo Dunavom van granica Beograda gde smo do sada organizovali letnja druženja na otvorenom u parkovima i ispred muzeja i da naš slogan „Odvedimo grad u prirodu”  dovedemo u Novi Sad,” poručuju iz udurženja Kišobran.

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, povedite prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a dan će vam biti ispunjen divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.

Pored muzičkog programa na Pikniku uživaćete i u časovima joge, Piknik cirkusantima i radionici pravljenja i puštanja zmajeva ili papirnih aviona (u zavisnosti od vetra).

DJ-evi DOO i Nadja će biti idealna muzička podloga za uživanje u prirodi, očekujte i nastup fantastičnog Sergio Lounge-a, dok će Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom preko mosta.

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. „Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način,” poručuju iz udruženja.

Autor fotografija: Predrag Todorović

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *