fbpx

Počinje 15. FIST

Danas počinje 15. Festival internacionalnog studentakog teatra! Evo šta studenti Fakulteta dramskih umetnosti imaju da vam poruče.
14. March 2020.
Danas počinje 15. Festival internacionalnog studentakog teatra! Evo šta studenti Fakulteta dramskih umetnosti imaju da vam poruče.
Vidimo se na internetu, jer bezbednost je sada najvažnija!

Don’t cancel, RETHINK!

Ovo nije proba. Ovo nije trenutak za odustajanje. Ovo nije trenutak za izgovore. Ovo je trenutak u kom reagujemo. Naša ljudska i umetnička obaveza je da delamo odgovorno i osvešćeno. Ništa nije moglo da nas pripremi za ovaj trenutak. Ali to ne znači da za njega nismo spremni. Postoji jasan cilj. Apsoultna posvećenost rešavanju zajedničkog problema. Na svojoj strani imamo najjače sredstvo od svih – umetnost. Umetnost je ta koja treba da reaguje. Krizni trenutak nam nije ostavio prostora za paniku. Nema vremena za posustajanje. Biramo da ne slegnemo ramenima, već delamo. Da preispitamo svoje prioritete. Forme koje su do sada postojale više ne važe. Prilagođavamo se uslovima. Dolazimo do rešenja. Pronalazimo novi teren. Novi prostor koji povezuje ceo svet. Tokom 15. festivala internacionalnog studentskog teatra pozorište će osvojiti internet. Nijedna kriza nije veća od sveta bez umetnosti. Moramo da radimo na stvaranju odgovorne globalne zajednice. Poštovana publiko, molimo Vas da uključite svoje elektronske uređaje. Predstava počinje! Welcome to the FIST SOCIETY!
Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi