Podkast kao takav: Ugovor opozicije i naroda – Šta to znači?

U novoj epizodi sa našim gostima mso pokušali da malo dublje analiziramo i dokučimo značaj Ugovora sa narodom

11. February 2019

Tokom prethodne nedelje nekoliko opozicionih stranaka potpisalo je zajednički dokument pod naslovom Ugovor s narodom. U njemu opozicija navodi koje će njene obaveze biti kada jednom dođe na vlast, a glavni je utisak da je taj ugovor podelio protestante, ali i analitičare: jedni smatraju da je ovo dobar prvi korak ka sazrevanju opozicije, dok drugi smatraju da se radi o opštemestašenju i prave ironičan otklon opaskom da ugovor treba da potpišu dve strane, a ne samo jedna.

U ovoj epizodi ugostili smo dvojicu mladih ljudi koji su redovni na subotnjim protestima i jednog koji se profesionalno bavi političkom analizom, sa namerom da probamo da malo dublje analiziramo i dokučimo značaj Ugovora sa narodom.

Naši gosti su Vuk Velebit, Dušan Duduković i Filip Otović Višnjić.

Verziju podkasta bez pozadinske muzike možete poslušati ovde:

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi

Antena 25: Mladi i Jutjub

Antena 25: Mladi i Jutjub

Kakav sadržaj mladi prate na Jutjubu? Koga prate i zašto? Kako je snimati klipove svakodnevno i stvarati sadržaj koji će uvek biti zanimljiv tvojim pratiocima? Dario Kesegi, poznatiji kao Sićo, odgovara nam na ova i mnoga druga pitanja.

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Antena 25: Uticaj korone na živote mladih

Od početka godine suočili smo se s nečim što ni brojni apokaliptični ili naučno-fantastični filmovi i serije nisu predvideli – a to je virus koji je poremetio ceo svet i promenio našu svakodnevicu.