STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Porto Morto, Kene Beri i Spejs Noksi 26. avgusta u Barutani

DOgadđaj organizuje Dom omladine Beograda
13. August 2021.

Dom omladine Beograda predstavlja DABL BIL ZA NOĆNI ČIL 26. avgusta od 20 časova u Barutani. Tom prilikom nastupiće zagrebački sastav Porto Morto, i beogradski reperi Kene Beri i Spejs Noksi.

Porto Morto iz Zagreba su veliko novo ime regionalne alternativne scene i autori sjajne muzike koja ukršta razne žanrove, ali uvek unosi dobro raspoloženje svuda gde se čuje. Ovaj progresiv pop bend kombinuju umetnički rok, elektroniku, latino i elemente tradicionalne balkanske muzike. Njihov istoimeni debitantski album dočekan je sa oduševljenjem kada se posle više godina nastupanja pojavio 2017, dok je drugo po redu izdanje „Portofon“ 2019, zabeležilo i prave hitove: „Kuća”, te saradnja s Darkom Rundekom u pesmi „Hodaj”, sve praćeni sjajnom video produkcijom, što je ubrzo postao zaštitni znak ovog benda. Treći album je najavljen singlom „Čekam ih”, kao elegantan iskorak u komercijalniji zvuk, te se očekuje da će zacementirati njihov status regionalne atrakcije – on donosi više telesnog uživanja i plesnog raspoloženja, nošenog moćnom duvačkom sekcijom ovog sedmočlanog benda, što je publika uvek znala da isprati, te su njihove nove pesme među najpraćenijima u ovogodišnjoj produkciji.

Kene Beri smatra se zvezdom uličnog trepa i prvim srpskim soundcloud treperom, bavi se muzikom već osam godina i za to vreme postao je jedno od velikih imena beogradskog andergraunda. Njegov najbolji prijatelj je Spejs Noksi, sa kojim pravi nezaboravne žurke gde god da nastupe zajedno, što je poslednji put bilo na Exitu 2021. Poznati po kolaboracijima kao što su Surferi ili i, ova dva ulična muzička mangupa nose u sebi drskost nekih prethodnih generacija inteligentnih otpadnika naše scene, od Sunshine do Ramba Amadeusa. Malo razuzdane mladićke zabave nikad nije bilo na odmet, a Kene Beri i Spejs Noksi su novi majstori izazovnih ludorija dugih beogradskih noći.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 rsd na blagajni Ticket Vision u Domu omladine Beograda.

Najnovije iz: Sanduče

Svečano otvoren 56. Bitef

Predstavom „Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima” svečano je otvoren ovogodišnji Bitef festival

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *