fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Poslušajte prvi singl novog projekta IDEM Antuna Alekse

Ova post-pop-punk himna oda je bezbrižnom detinjstvu i letima provedenim na ostrvu

18. January 2023

IDEM je novi kreativni izduvni ventil Antuna Alekse, aktivnog člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambla.

Pokretanje ovog solo projekta motivisano je ranim prototipom pesme ŠtetaŠtetaŠteta snimljene na Zlarinu u septembru 2020. godine. Tako je, simbolično, ova kompozicija izabrana za prvi singl i uvod u emotivno-anksiozni svet Antunovog muzičkog stvaralaštva.

Ova post-pop-punk himna oda je bezbrižnom detinjstvu i letima provedenim na ostrvu.

IDEM će nas kroz narednih par meseci uz još nekoliko singlova dovesti do svog prvog albuma. Prvenac će svetlo dana ugledati u kasno proleće.

Pesmu možete pronaći na svim streaming platformama kao i na bandcampu.

Preporučeni tekstovi

Petnaest godina najbolje indie žurke

Petnaest godina najbolje indie žurke

Poslednja u nizu legendarnih Kišobran žurki biće održana 2. decembra u Dragstoru, a u susret njoj razgovaramo sa onima koji Kišobran obema rukama drže već petnaest godina

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *