Poziv za online radionicu Kreiranje pozitivnih narativa

Online Workshop će trajati četiri sedmice od 3. do 24. decembra
16. November 2020.

Udruženje građana „Zašto Ne” iz BiH zajedno sa TechSoup EU realizira regionalni projekat „Media Literacy Accelators – MLA” u okviru kojeg organizira Online Workshop na temu „Kreiranje pozitivnih narativa”. Cilj Online Workshop-a je pružiti znanje o vrijednost pozitivnih narativa, važnosti mapiranja publike, o univerzalnim teorijama priče i njenih formata, kao i o koracima za stvaranje pozitivnih narativa, odnosno uspješnih kampanja koje prave stvarni efekat. Učesnici/e će moći multiplicirati znanje u svojim zajednicama i da ga koriste u svakodnevnoj komunikaciji sa odabranim ciljnim grupama. 

Trening su osmislile vrhunske predavačice Nataša Niškanović i Aleksandra Ivanković, stručnjakinje u oblasti oblasti medija i stvaranju pozitivnih narativa te borbi protiv dezinformacija, a polaznicima/ama će biti uručeni certifikati nakon kompletiranja radionica. 

Online Workshop će trajati četiri sedmice od 3.12. do 24.12.2020. godine. Održavati će se jedan modul sedmično u trajanju od 90min. od 12h do 13:30h svakog četvrtka, putem online platforme Webex. 

Prijaviti se mogu pripadnici/e nevladinih organizacija, aktivisti/ce civilnog društva te javni/e službenici/e iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. 

Prijaviti se možete putem PRIJAVNOG FORMULARA do 20.11.2020. godine. Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati: aivankovic@techsoupeurope.org 

Učestvovanje na Online Workshop-u “Kreiranje pozitivnih narativa” je besplatno.

Tagovi: online | radionica
Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi