fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Poznat ceo program TAM TAM Music Festivala

Najbolja imena regionalne nezavisne scene uskoro na Hvaru. Preko 15 poznatih domaćih i regionalnih imena svira na osmom Tam Tam Music Festivalu
18. July 2019.

Najbolja imena regionalne nezavisne scene uskoro na Hvaru. Preko 15 poznatih domaćih i regionalnih imena svira na osmom Tam Tam Music Festivalu

Ne postoji ništa bolje od dobrog lineupa na festivalima i to je nešto što ekipa Tam Tama svake godine odradi vrlo dobro. Nedavno je objavljen konačan raspored, kojem se mogu veseliti svi zaljubljenici nezavisne muzike na prostoru Hrvatske, ali i regije. Tam Tam se, kao i prošlih godina, održava u Sućurju na otoku Hvaru od 21. do 28. jula.

Ove godine nastupa više od petnaest izvođača, kako na glavnom delu programa koji se dva dana odvija na fudbalskom igralištu, tako i u sklopu programa u festivalskom kampu, gde će izvođači moći slušati koncerte iz svojih šatora. Osim spomenutog muzičkog programa festival nudi i bogati popratni program koji uključuje i akustične nastupe, performanse, izložbe, satove yoge od strane vrsnih instruktorki i nezaobilazno izležavanje na plaži ili pod borovima u kampu.

Glavni program čine koncerti legendarnih i za Tam Tam već tradicionalnih Repetitor, zatim Trobecove krušne peći, lokalni RØLØ, Žen, Haiku Garden, Harvo Jay, Klotljudi te nezaobilazni From Another Mother.  Program u kampu započinje s mračnim elektronskim punkom Neon Lies i Snooze in motion, a kroz ostale dane festivala nastupit će i začudna Pi, bend Svemir, Ischariotzcky, kantautorica Miriam te će ga nedjelju završiti Onaj Dječak. Poseban dan u programu bit će i otvoreni koncert na Rivi gde će za domaće nastupiti mistični Nemanja i čarobna Mary May. Ove godine popratni program obogatit će glazbeno-poetska improvizacija „Artefakt“ kao i ulični performans POV-POI žonglera iz Makedonije, a bit će tu i predstavljanje knjige Alda Franičevića, izložba Marijana Blažine te šetnja s arheologom, Sućuraninom Nikšom Vujnovićem.

Ovo je osma godina TAM TAM-a, festivala kojeg posebno voli domaća publika, a posljednjih godina broj gostiju iz inostranstva raste i stvara ugodnu atmosferu različitosti, novosti i začudnosti u kojoj se svi zajedno po pristanku trajekta i stupanjem na tlo otoka napokon osećaju kao kod kuće, čemu dakako doprinose i topli gostoljubivi meštani Sućurja.

Ugrabite svoje mjesto pod borom dok ga u kampu ne nestane! Pa tako 8 dana sunčanog Hvara i bogatog programa možete imati za samo 450 kuna. Postoji i mogućnost kupovine karata za četiri dana festivala koji pokrivaju vikend od 25. do 28. jula i to za 250 kuna. Upad na glavni koncertni deo festivala petak i subotu je po 70 kuna, a oba dana po 100 kuna.

U kampu će biti dostupna besplatna pitka voda, osvežavajući tuševi, toalet i struja, ali najvažnije hlad, prekrasno i čisto more i raspevani cvrčci. I odlična ekipa.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *