fbpx

PPT objavljuje debi album!

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke poznatiji kao PPT, nakon pet godina postojanja izbacuje dugo očekivani debi album „U nedostatku volje i smisla“.

11. January 2019

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke poznatiji kao PPT, nakon pet godina postojanja izbacuje dugo očekivani debi album „U nedostatku volje i smisla“ 15. januara, nakon čega će uživo nastupiti u Domu omladine Beograda 25. januara!

PPT je nastao 2013. godine, a kreće aktivno da nastupa godinu dana kasnije. Kako se bend probijao tako su jedan za drugim punili poznatije beogradske klubove kao što su Fest, Gun i Elektropionir u par navrata. Tečurke su delile binu sa svim poznatijim imenima mlade srpske alternativne scene kao što su Vizelj i Buč Kesidi, učesnici su Bunt Rock Festivala i pobednici festivala Rokanje, nakon koga su na Kalemegdanu nastupali kao predgrupa Goblinima i Lolobriđidi.

Posle godinu dana pauze u svirkama PPT je spreman da predstavi celokupan materijal koji su skupljali godinama. Album je sniman u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti, a producentska palica pripala je Nebojši Radovanoviću. Pored već starih hitova „Slabo“,“Ludak“, „Žunjino“ publika će imati priliku da se upozna i sa potpuno novim materijalom koji do sad nisu imali prilike da čuju na svirkama. Na albumu će kao i u dosadašnjem radu najviše biti zastupljen rapcore zvuk, tvrda i prljava veština zaboravljena još davnih devedestih godina. Da li se čekanje isplatilo saznaćemo vrlo uskoro, ali jedno je sigurno, PPT nas nikad nije ostavio ravnodušnim.

Tekstove PPT-a prati ne samo muzika, već i vizuelna prezentacija, pa tako spotovi imaju važnu ulogu u predstavljanju benda.

 

O bendu PPT snimljen je i dokumentarni film, koji možete pogledati ovde.

 

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *