STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Predstava Pošto gvožđe u Domu kulture Studentski grad – Humanitarno za Luku Kurjačkog

Humanitarna predstava biće održana 13. decembra sa početkom u 20 časova
8. December 2021.

„Pošto gvožđe“, predstava nastala u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti a u režiji studenta Rastislava Ćopića, ni tri godine nakon premijernog izvođenja ne prestaje da skreće pažnju društvu na važne okolnosti u kojima živimo. Nakon premijere na fakultetu, svoj život nastavila je na maloj sceni Atelja 212, a od 13. decembra publika u Beogradu, svakog meseca moćiće da je gleda na sceni Doma kulture „Studentski grad“.

„Sledili smo primer naših kolega iz predstave „Ukalupljivanje”, predstave koja se vec dugo uspešno igra, a koja je sav prihod od poslednjeg igranja donirala organizaciji Budi human. Mi se pridržujemo njihovoj inicijativi i želimo da sav prihod od naše predstave „Pošto gvožđe ” takođe ode za ozdravljenje našeg kolege Luke Kurjačkog. Siguran sam da ovo neće biti kraj već da će se još naših kolega priključiti ovoj humanoj inicijativi.“ – kaže Jovan Jelisavčić, jedan od glumaca iz predstave.

Glumačku ekipu predstave, čine mladi glumci: Nikola Šurbanović (publici poznat iz serija Kolo sreće i Preživeti Beograd), Jovan Jelisavčić (osnivač i direktor Bašta festa), Srna Đenadić (publici poznata iz serija Kolo sreće i Ubice mog oca), Vladimir Nićiforović (osnivač brenda Ivica i majica), dok ih tokom cele predstave na klaviru prati kompozitorka Petra Perović.

13. decembra u 20h dođite u Dom kulture „Studentski grad“ i kupovinom karte za predstavu pomozite u prikupljanju novca za ozravljenje mladog dramaturga Luke Kurjačkog.

U koliko niste u prilici da dođete na predstavu pošaljite SMS poruku:  1158 na broj  3030 kako bi Luka ponovo mogao da piše i režira.

Najnovije iz: Sanduče

Svečano otvoren 56. Bitef

Predstavom Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima kostima svečano je otvoren ovogodišnji Bitef festival

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *