fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Pretučena radnica dostave u Novom Pazaru

Nezrina Kurtanović napadnuta dok je radila svoj posao

14. November 2022

Nezrina Kurtanović, radnica zaposledna u firmi za dostavu hrane Glovo, napadnuta je i pretučena od strane dvadeset dvogodišnjeg muškarca nakon što se uputila na adresu kako bi dostavila porudžbinu.

Napad se dogodio u četvrtak, 10. novembra u večernjim satima, a kako prenosi Novi Pazar tv, incidentu koji se dogodio nije prethodilo – ništa, niti je bilo indicija da će se ovako nešto dogoditi.

„Ulica je bila mračna, nisam ga dobro videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu da ga zbog mraka nisam videla, on je počeo sa odgovara arogantno, nervozno, nakon toga me je udario pesnicom u predelu glave, usled čega sam pala sa bicikla“, rekla je Nezrina za A1tvNet.

Nezrina je u izjavi za pomenuti medij rekla i da je više od bilo koje povrede koju je mogao da joj nanese najviše boli to što je jedan takav čovek njen sugrađanin.

„On je nakon mog pada nastavio da me udara, sve dok nisam rekla stani, ja sam žensko. Mogao je i oko da mi istera, ne bi me bolelo kao što me boli činjenica da je on deo našeg naroda. Da je možda moj komšija, rođak… to me najviše boli“, zaključila je ona.

Prema pisanju portala A1, za sada su poznate samo godine i inicijali napadača – F.M. koji je priveden, a zatim, nakon informativnog razgovora u policiji, i pušten na slobodu, a kako se u istom tekstu navodi, privatnu tužbu protiv njega podneće Nezrina Kurtanović, kao i kompanija Glovo.

Vest o ovom nemilom događaju proširila se društvenim mrežama, na kojima je Nezrina dobila veliku podršku. Pa, ipak, podrška, ma koliko bila značajna, posledica je problema za koji je potrebno sistemsko rešenje, a taj problem je nasilje i, posebno, nasilje prema ženama.

Nasilje, koje ne bi smelo da se dešava, ni u kojim okolnostima, ni prema kome. Pogotovo ne prema osobi koja je samo radila svoj posao i time nije nikoga ugrozila.

Ostaje da vidimo da li će institucije adekvatno reagovati (što ne bi trebalo da bude stvar koja se dovodi u pitanje, pa ipak, zbog mnogobrojnih pređašnjih iskustava nevezanih za ovaj slučaj jeste) i da li će počinilac biti kažnjen.

Preporučeni tekstovi

Zašto se ljubimo?

Zašto se ljubimo?

Kroz poljupce se povezujemo, zaljubljujemo, a takođe, delimo i oko 80 miliona bakterija tokom poljupca od 10 sekundi, a uz to, upotrebljavamo oko deset mišića lica

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *