Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon

Priče bez granica / Talks without borders / S01E02

U drugoj epizodi u fokus stavljamo iskustva mladih između Srbije i Austrije
Piše: Marina Zec

12. October 2021

U okviru druge epizode Oblakoderovo podkasta Priče bez granica (eng. Talks without borders) razgovaramo o Austriji i Srbiji sa Nikolinom Ninom Bobar koja je rođena u Srbiji, a trenutno živi i radi u Beču i sa Stefanie Steiner iz Austrije, koja je proteklih nekoliko godina provela radeći i živeći u Beogradu.

Podkast Priče bez granica je prvi bilingvalni podkast koji se bavi životima mladih koji su iz Srbije otišli u Evropu, kao i životima mladih iz različitih evropskih gradova. Svaka epizoda posvećena je jednoj evropskoj državi i u okviru svake epizode razgovaramo sa dve mlade osobe. Priče bez granica je podkast koji briše granice među mladima, koji podstiče njihov razgovor i razmenu znanja o različitim kulturama!

Urednica i voditeljka: Marina Zec
Dizajn i animacija: Olga Đelošević
Montaža i dizajn zvuka: Marko Đukić, Digimedia
Muzika: Nikola Mijušković | ttt
Prevod i lektura: Nevena Todorović
Produkcija: Oblakoder magazin

Podkast Priče bez granica nastao je uz podršku Goethe-Instituta u Beogradu, Austrijskog kulturnog foruma, Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu i Danske ambasade.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!