Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon

Priče o zmajevima: Iz klupe na posao

Sajfudin Mirzada bio je gost četvrte epizode podkasta Priče o zmajevima
24. December 2021.

Sajfudin, kog prijatelji zovu i Saif, jedan je svestran i snalažljiv momak. Ide u četvrtu godinu srednje škole, radi u Info Parku i Klikaktivu, centrima koji pružaju podršku izbeglicama, i pored svega toga stiže da gostuje u podkastu. Sajfudin je u podkastu pričao o mladosti, radu, razlici između školskog sistema u Avganistanu i Srbiji, i mnogo čemu drugom.

Podkast „Priče o zmajevima” ispituje iskustvo pet mladih ljudi koji dolaze iz različitih kulturoloških stvarnosti, a koji su svoj (privremeni) dom pronašli u Srbiji.

Gost: Sajfudin Mirzada (Saifuddin Mirzada)
Urednica i voditeljka: Mina Vasović
Dizajner zvuka: Niko Nikolić (Pavle)
Dizajner: Nebojša Petrović
Konsultant: Demir Mekić

Ovaj podkast deo je projekta Youth Media Intercultural Hub koji sprovodi Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava, uz finansijsku podršku Međunarodne organizacije za migracije i Evropske unije. Medijski partner projekta je naš magazin.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!