Prvi broj Oblakoder magazina

Oblakoder – prati puls grada!

Oblakoder je onlajn magazin namenjen mladima koji ima za cilj da osnaži mlade i promoviše njihovo stvaralaštvo, pokazujući na taj način da mlade interesuju društvo i kultura. Oblakoder je nastao u maju 2018. godine na incijativu mladih novinara, koji su želeli da se izbore da pišu o temama koje interesuju mlade i koje se tiču njihovih života.

Ovo, prvo štampano izdanje Oblakodera, predstavlja naš početak. Zbog toga je ovaj, prvi broj, namenjen svima onima koji su spremni za svoje nove početke, za one koji su željni promene, za one koji imaju plan, kao i za one koji ne znaju odakle da krenu. Posvećen je svima kojima je potreban podsticaj i podrška da uvide da u želji za promenom i novim početkom nisu sami. U tome smo zajedno.

Svoj primerak možete nabaviti putem popunjavanje kontakt forme na dnu ove stranice, putem naše patreon stranice ili nam direktno možete pisati putem društvenih mreža.

Pored online poručivanja, štampani primerak našeg prvog broja možete nabaviti i u svim Bookastore knjižarama u Beogradu!

Za sve dodatne informacije pišite nam u DM ili na mejl oblakodermagazin@gmail.com

 

 

Hvala svima koji su učestvovali u pripremi našeg prvog broja i Anđeli Janković koja je ilustrovala našu prvu naslovnicu!

Posebno hvala svima koji su učestvovali u pripremi ovog videa: Luki Nebo i Kvaki 22, Marku Radojkoviću i Zaokretu, Milošu Dašiću i Radioaparatu, Davidu Sodi, Danilu Pisanjuku, Dušanu Dudukoviću, Dušanki Milosavljević, Moniki Gavi, Aleksi Gajiću, Branislavu Cvetkoviću, Srđanu Popovu, Ivanu Radisavljeviću, Aleksandru Simoviću, Rastku Antanasijeviću i bendu Dogs in Kavala.

Kamera i montaža: Damjan Jovanović

Soundtrack: Dogs in Kavala – Savo

Produkcija – Oblakoder tim: Marija Todorović, Olga Đelošević, Snežana Pajkić i Marina Zec

Paketi u ponudi

Print lover

 

200 stranica kvalitetnog sadržaja, bez reklama!

Print’n’Tote

 

Prvi broj Oblakoder magazina + ceger po izboru (pogledati na stranici Oblakoder merch, u izbor ne spadaju cegeri Oblakoder x Mladi autori)

Oblakoder Fashionista

 

Oblakoder majice u roze i plavoj boji! Veličine: M, L & XL

Oblakoder Mix

 

Mix za verne fanove: prvi broj Oblakoder magazina + majica po izboru + ceger po izboru

Poruči svoj primerak

Kupovinom Oblakoder mech-a direktno podržavaš naš rad i daješ nam motivaciju da kreiramo nove ideje! Sav Oblakoder merch možeš poručiti popunjavanjem ove kontakt forme ili putem mejl adrese oblakodermagazin@gmail.com, uz napomenu koji paket želiš da poručiš!