Promocija albuma Andrije Pavlovića u Pavane Art Room

Andrija Pavlović zabeležio je značajan internacionalni uspeh sa projektom LP Duo, a sada predstavlja samostalna dela u vidu novog albuma koji je dostupan i na vinilu
9. September 2020.

U četvrtak, 10. septembra u 19 časova, desiće se nesvakidašnji događaj pod nazivom „Meet Andy Pavlov“ u novom beogradskom prostoru Pavane Art Room (Trg Mome Kapora), koji ima za cilj da predstavi novi, solo klavirski album pijaniste i kompozitora Andrije Pavlovića, pod nazivom „Andy Pavlov – Me and My Love on the Road to Honduras – The Minutes After Infinity for Piano Solo“. Promociju albuma pratiće izložba vizuelnog identiteta ovog izdanja, koju čine autentični materijali fotografija i muzičkih spotova, koje potpisuje umetnik Laslo Antal.

Laslo Antal poslednjih deset godina živi u Berlinu i uspešno se bavi vizuelnom umetnošću, filmom i muzikom (u okviru grupe Sixth June, sa umetnicom Lidijom Andonov)

Album „Me and My Love on the Road to Honduras“ je inspirisan dubinom i misterijom jednog perioda autorovog života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

Svih šest kompozicija ovog albuma se već uveliko slušaju „na repeat“ i nalaze na digitalnim plejlistama zajedno sa autorima zvuka nove klavirske muzike, kao što su Chilly Gonzales, Ludovico Einaudi, Max Richter ili Michael Nyman.

„Meet Andy Pavlov“ traje do 20. septembra u galeriji Pavane, u kojoj će moći da se kupe ploče po promotivnoj ceni.

Album „Me and My Love on the Road To Honduras“ dostupan je na linku: https://andypavlov.lnk.to/Honduras

Fascinacija klavirom umetnika je vodila kroz klasične muzičke studije, savremenu popularnu muziku i konceptualnu umetnost, u stvaranju jedinstvenog stila koji spaja senzitivnost klasike sa minimalizmom i hrabrošću da se eksperimentiše.

Album Tracklist:

The Boys from the East
There’s No Reason to Cry
Requiem for My Soul
Taking and Leaving Off
Your Heart is Melting
Me and My Love on the Road to Honduras

Izdanje „Me and My Love on the Road to Honduras“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, kao i na vinilu: https://andypavlov.lnk.to/Honduras

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi