Promocija zbirke Vodič kroz požare Ognjenke Lakićević

Promocija pete zbirke pesama Ognjenke Lakićević „Vodič kroz požare” održaće se u subotu 19. oktobra od 19h u Poletu.
16. October 2019.

Promocija pete zbirke pesama Ognjenke Lakićević „Vodič kroz požare”, u izdanju izdavačke kuće LOM, će se održati u subotu 19. oktobra od 19h u Poletu.

Pre ove zbirke, čitaoci su se sa Ognjenkinim stavralaštvom upoznali kroz prethodna izdanja: Ispod stepeništa (2002, Mali Nemo), Ulubljenja (internet izdanje), Troje (2016, Samizdat, grupa autora), Ljubavna pisma Guglu (Književna radionica Rašić, 2017).

Organizatori su poručili da je ovaj događaj oslobođen salonsko-akademskih visokointelektualnih sadržaja jer ne vole smaranje. Razmatraće se mogućnosti primene uputstva za ponašanje u slučaju požara, kako preživeti požare, i kako sve to preneti u stihove. Zbirka će se prvi put pojaviti u prodaji na samoj promociji, a onda tek za Sajam knjiga, nakon čega će doći i u knjižare.

Ulaz za sve zainteresovane je besplatan uz napomenu da se malo porani kako bi se zauzela što bolja sedeća mesta, jer se očekuje veći broj posetilaca.

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi

Orkestar Muzikon u Kvaki 22

Orkestar Muzikon u Kvaki 22

Nakon uspešnog koncerta u Botaničkoj bašti, ponoćni koncert „Midnight Makes Sense“ će se održati na terasi Kvake 22 za 50 posetilaca