fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Prva Kišobran žurka u novoj godini

Na četiri bine kluba Dragstor u subotu 4. februara predstaviće se 10 izvođača, DJ-eva i bendova
24. January 2023.

U punoj brzini, svom snagom Kišobran kolektiv ulazi u 15. sezonu!

Osim već dobro poznatih velikih Kišobran žurki, za svoju 15. sezonu Kišobran kolektiv najavljuje i velike planove za njihove druge programe – posebno u novootvorenom Art hubu Kula, gde se pored izložbenog programa i art shopa najavljuju novi debatni i muzički programi, posebno osmišljeni za ovaj specifičan prostor na tri sprata sat kule u Cetinjskoj ulici.

Sredinom marta u najavi je i šesto izdanje festivala Hali Gali, posvećenog najaktuelnijim muzičarima domaće alternativne scene, a sa prvim danima leta stižu i novi datumi Kišobran Piknika, koji već godinama u saradnji sa beogradskim muzejima ima za cilj da dobar provod prenese u prirodu i gradske parkove.

Fotografija: Nemanja Stojanović

Na četiri bine kluba Dragstor u subotu 4. februara predstaviće se 10 izvođača, DJeva i bendova.

Na glavnoj bini, pored Kišobran DJ-eva, ovaj put nastupiće mladi kantautor Luka Rajić, predvodnik novog talasa beogradskog alternativnog popa, poznat po singlovima Ludim i Ljubimo se. 

I ovog puta nastavlja se tradicija predstavljanja mladih underground talenata u već poznatom Drugstore Chambersu, te će vam se na Kišobran Showcase bini predstaviti Cactus Fields – mlade nade iz Gornjeg Milanovca koje promovišu svoj istoimeni debi album; eksperimentalni supergroup projekat Laplander, nastao u koliziji bendova Niko Nikolić i Azza i Kapale, a binu će zatvoriti najperspektivniji DJ tvrdog klupskog zvuka, Am Hi!

Pored ovih izvođača, za DJ pultom Black Rooma biće Cosmic G i Danilo Kas, a Ice Cream Booth predvodiće Bucalo i Thinker.

Karte po pretprodajnoj ceni od 600 din su dostupne u kafiću Zaokret. Na ulazu u Dragstor cena karte će biti 800 din.

Naslovna fotografija: Nađa Kastratović

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *