fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Prva samostalna izložba Teodore Nešković

Izložba Frendšip iz medžik biće otvorena u ponedeljak 23. januara, u prostoru Kvaka 22, sa početkom u 19 časova
19. January 2023.

Prva samostalna izložbe mlade umetnice Teodore Nešković pod nazivom Frendšip iz medžik biće otvorena u ponedeljak 23. januara u prostoru Kvaka 22, sa početkom u 19 časova.

Izložba se sastoji od više likovnih celina koji se kreću od scenografije preko instalacija do crteža i slika. Publika će biti i u prilici da vidi radove koji su nastali specijalno za prostor galerije Kvake 22.

„Zašto crtać namenjen devojčicama, jedna velika reklama za plastične igračke, ima toliko verne, matore (konjine), muške fanove? Šta ih to privlači kod epizoda o nevinim dešavanjima, dilemama, dečijim problemima koji se uvek reše i imaju srećan kraj?

Infantilizacija je sve prisutna danas, odrastanje je stvar prošlosti, ne postoji način niti proces postajanja odrasle osobe. Večito smo u svetu mašte bez posledica i tegoba.” (Radomir Vranjković)

Teodora Nešković (2001., Beograd), studentkinja je treće godine Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu. Prethodno je pohađala Školu za dizajn na smeru tehničar dizajna tekstila. Kasnije joj se šire vidici ka ostalim granama i partijama umetnosti. 2020. godine se opredeljuje konkretno za slikarstvo. Pored slikarstva bavi se i vajarstvom korišćenjem silikonskih materijala. Takođe se bavi i animacijom, instalacijom i digitalnom grafikom. Živi i studira u Beogradu.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *