fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Prvi GTA Vice City tribute band nastupiće u Zappa Bazi

Žurka će biti održana 27. januara od 21 čas, a nakon nastupa GTA Vice City tribute benda, muziku pušta KESKSE
23. January 2023.

Prvi GTA Vice City tribute band na našim prostorima je ponovo u Beogradu 27. januara od 21h. Izvodiće hitove koji su bez sumnje obeležili detinjstvo mnogih od nas, a nakon toga sve do jutra ploču vrti ni manje ni više nego KESKSE.

Prvi cover band najpoznatijeg serijala video igara na Balkanu, a i šire posle tek dva koncerta u Beogradu i Novom Sadu uspeo je da prikupi brojne simpatije publike i podseti ih na vreme kada je izašla jedna od prvih GTA igara. Kada je posedovati računar bila privilegija. Oni su ovim pokazali da je živa muzika nešto vanvremensko jer danas retko ko nije igrao ili makar čuo za GTA od 5 do 105. I sama muzika za Vice City stvarana je na živim instrumentima od strane poznatih bendova poput Iron Maiden-a,Toto-a itd.

Cena karte u pretprodaji biće 500 dinara, možete ih kupiti u Zappa Bar-u (Kralja Petra 41) , a na dan koncerta 700 dinara, požurite i nabavite na vreme svoju kartu za ovu nezaboravnu noć.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Mujuice u Drugstore-u

Mujuice u Drugstore-u

Jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzike u Rusiji, nastupiće u beogradskom Drugstore-u, 9. februara, od 22 časa

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *