fbpx
STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Prvi solo koncert mlade muzičarke tam

U susret predstojećem nastupu u Domu omladine kratko smo razgovarali sa mladom umetnicom

1. December 2022

Mlada kantautorka tam će u subotu, 3. decembra, nastupiti u Domu omladine Beograda, gde će održati prvi solo nastup nakon ovogodišnje veoma uspešne klupske i festivalske sezone. Tokom proleća, leta i jeseni, tam je imala bezbroj nastupa, od intimnih klupskih gigova do velikih festivalskih bina, među kojima je i veliki nastup na ovogodišnjem EuroPride-u u Beogradu. tam je ovog leta obradovala fanove numerom pod nazivom „pogana“ – energičnom trakom koja je posvećena svim moćnim ženama, njihovom seksepilu i nezavisnosti, dok je prošle godine pažnju publike privukla pesmom „Žad“, letnjim hitom koji je nastao u kolaboraciji sa trep sastavom Zicer Inc.

Pred njen prvi solo koncert, pitali smo je kako se oseća i šta nas sve očekuje u subotu u Domu omladine.

Kako se osećaš pred svoj prvi solo nastup?

Uzbuđeno, ali prirodno. 


Koliko ti znači što će biti baš u Domu omladine? 

Izuzetno, tamo sam radila kao asistent produkcije neko vreme i zamišljala dugo kako bi izgledalo da budem na sceni. U tom prostoru su počeli i gostovali mnogi veliki izvođači, radujem se ovoj prilici mislim da je izuzetna. 

Koju pesmu jedva čekaš da izvedeš ovog puta? 

Najviše se radujem pesmama za koje spremam koreografije, posebno numerama „pogana”, „navučena”, a zanimaju me i reakcije publike na novi singl „rizik“. 


Najavila si i razne goste, reci nam malo više o tome? 

Gosti će biti moji omiljeni mladi izvođači i autori i ljudi sa kojima najviše volim da sarađujem, Teya Dora, Nika Turković i Anja Papa (pocket palma), kao i moja standardna ekipa – kene beri, letnje smrti i Nihil. 


Koliko dugo se pripremaš za ovaj koncert? 

Celog života, u suštini, ali najviše proteklih par meseci. 


Zašto publika ne sme da propusti ovaj tvoj koncert?

Zato što je ovo najbolje od mene do sad u svakom smislu i početak naredne etape u mojoj karijeri, kao i zbog najjačih gostiju.

Fotografije: Goran Popovski

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *