fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Psihološko Jezgro Centar organizuje besplatne grupe podrške

Grupe će pružati sigurno i podržavajuće mesto za razmenu iskustava i emocija uz podršku stručnih savetnika
4. May 2023.

Besplatne grupe podrške za sve roditelje učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar” biće organizovane u Psihološkom Jezgru Centra.

Grupe će pružati sigurno i podržavajuće mesto za razmenu iskustava i emocija uz podršku njihovih stručnih savetnika.

„Ovo je strašan, traumatičan događaj koji ostavlja posledice na sve nas. Ne samo na decu koja su bila prisutna, već i na sve đake škole, roditelje, nastavnike, ali i na svu drugu decu i roditelje širom Srbije, koji se ne osećaju sigurno.Potrebne su podrška i empatija čitave zajednice. Svih nas. Sada, sutra i (za)uvek”, istakli su na svom Instagram profilu ispred Jezgro Centra.

Za grupe podrške možete se javiti na broj 0648002005.

Ispred Psihološkog Jezgro Centra apelovali su na sve kolege da se pridruže njihovoj inicijativi i pruže podršku zajednici, kroz grupe podrške, razgovore, edukaciju. Ukoliko neko od kolega/koleginica žele da se pridruže njihovoj inicijativi mogu to učiniti putem mejla: psihološko.jezgro.centar@gmail.com.

Ispred Psihološko Jezgro Centra pozvali su sve učenike i roditelje da se jave i priključe grupama za grupnu podršku. Pored toga, oni na svom Instagram profilu dele korisne linkove i savete u vezi sa temom.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *