STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Raspisan konkurs za Festival amaterskog filma Naiva

Rok za konkurisanje je 15. septembar, dok će festival biti održan od 23. do 25. septembra
8. August 2022.

Novosadski alternativni kulturni centar i udruženje za kreativno angažovanje mladih Dom B612 raspisao je konkurs za drugo izdanje Festivala amaterskog filma „Naiva“. Prijave su otvorene za sve filmske entuzijaste iz Srbije i regiona, a u sklopu festivala u septembru biće održana i radionica kreativnog dokumentarnog filma, kao i radionica filmske muzike.

Kratki film u trajanju do 30 minuta može biti snimljen telefonom, foto-aparatom ili kamerom, a dobrodošli su apsolutno svi žanrovi. Prijave se šalju na mail udrdom@gmail.com sa naznakom NAIVA, a za učešće na festivalu potrebno je dostaviti link ka filmu (YouTube ili Vimeo), kratak sinopsis filma, jednu fotografiju (frejm) iz filma, uz navedeno ime i prezime autora ili autorke.

Rok za konkurisanje je 15. septembar, dok će mesto održavanja festivala od 23. do 25. septembra biti Omladinski centar CK13 u Novom Sadu. U sklopu festivala biće održana i radionica kreativnog dokumentarnog filma, koju će voditi reditelj Luka Papić i rediteljka Mina Petrović, kao i radionica  filmske muzike, koju će voditi muzičar Daniel More.

Festival amaterskog filma „Naiva“ započet je sa idejom osnivanja platforme koja okuplja neafirmisane autore i autorke i pruža podršku kroz organizaciju radionica i projekcija nezavisnih amaterskih filmskih ostvarenja Srbije i Regiona.

Festival je podržala Gradska uprava za kulturu Novog Sada.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *