Razgovor Anti-teze: Ne.mogućnost promene u KC Gradu

U razgovoru o aktuelnim društvenim pitanjima, koji će moderirati Olja Bećković, učestvovaće mladi sa različitih ideoloških perspektiva.
26. June 2019.

Centar za istraživanje kultura, politika i identiteta (IPAK.Centar) vas poziva na prvi otvoreni razgovor pod nazivom „Anti-teze: Ne.mogućnost promene” u četvrtak, 27.06. u 18h u prostorijama KC Grada. U razgovoru o aktuelnim društvenim pitanjima, koji će moderirati Olja Bećković, će učestvovati mladi sa različitih ideoloških perspektiva. Studenti Fakulteta za medije i komunikacije će sa istraživačima pripravnicima sa Instituta za evropske studije voditi razgovor o raznim temama koja se tiču mladih u današnjem vremenu.

Otvoreni razgovor postaviće pitanja u vezi sa porodicom, seksualnošću, slobodom izražavanja i društvenim institucijama. Pozivamo sve mlade da učestvuju u diskusiji i da zajedno kritički promišljaju današnju situaciju u društvu.

Prijave na događaj su obavezne (ime, prezime i kontakt mejl) na mesendžeru događaja, ili na mejl ipak.antiteze@gmail.com, kao i  na dan događaja u KC Gradu uz ličnu kartu.

„Anti-teze: kritičke debate” je projekat otvorenih razgovora koje organizuje IPAK.Centar sa ciljem kritičkog promatranja i diskutovanja današnjih akutelnih tema koji se tiču društva i mladih.  

Najnovije iz: Sanduče

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite nas na:

Preporučeni tekstovi