Razgovori sa autorima | EP06 | Vizelj

Nova epizoda je na Mixcloud-u!

27. April 2021

Gosti današnje emisije su Aleksa Nedić i Veljko Milinković iz benda Vizelj. Falila su nam preostala dva člana, Јеlisaveta Todorov i Paja Petrović. Jelisaveta je imala odličan izgovor, bio joj je rođendan!

Povod za intervju je svakako njihova nova pesma „Mislim da sam plav”, mada nam i nije bio neophodan povod s obzirom da Aleksa i ja studiramo zajedno, a Veljka pamtim iz gimnazije.

 Razgovarali smo o njihovoj nagloj žanrovskoj promeni od pesme „Ne vidim te od dima”,  kako je publika reagovala i kako autori trpe kritike i pohvale! Kažu da je fenomen “rokizam” i dalje prisutan i da su fanovi rok muzike osetljiviji na žanrovske promene.

 Svi članovi benda su autori muzike i kažu da se demokratski dele i sarađuju. U tom smisli smo se dotakli i autorskih prava u muzickoj industriji. Uživajte!

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!