STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Repetitor objavio novi album

Bend je objavio svoje četvrto studijsko izdanje „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji”

20. November 2020

Beogradski garažni trio Repetitor objavio je novi album Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji. Kao i svoja prethodna tri izdanja, bend je izdao album za izdavačku kuću Moonlee Records iz Ljubljane.

Album je snimljen krajem juna ove godine u Down There Studio-u na Novom Beogradu. Produkciju, miks i mastering je radio Milan Bjelica, dok je snimatelj bio Uroš Milkić.

Album je dostupan na striming platformama.

Repetitor je beogradski garažni trio koji čine Boris Vlastelica, Ana Marija Cupin i Milena Milutinović. Pored album Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji, iza sebe imaju još tri izdanja: Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008), Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) i Gde ćeš (Moonlee Records, 2016).  

Naslovna fotografija: Srđan Veljović

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *