Sa drugim singlom KOIKOI plovimo na Misisipi

Drugi singl i videospot sa nadolazećeg debitantskog albuma „Pozivi u stranu”

24. May 2021

Nova beogradska indie-rock atrakcija KOIKOI nas poziva na plovidbu na „Misisipi”,  prodorni drugi singl i videospot sa nadolazećeg debitantskog albuma „Pozivi u stranu”, koji izlazi 4. juna 2021. na Moonlee Records.

U pesmi „Misisipi” prepliću se hipnotišuća psihodelija, rokerska eksplozivnost, višeglasna himničnost, ritmička poskočnost i sveopšta napetost, što nudi odličnu podlogu za akcioni videospot na domaćem Misisipiju”, koji je režirao Raško Miljković.

Raško, koji je široj javnosti poznat prvenstveno po dugometražnom filmu Zlogonje” sa kojim je osvojio brojne međunarodne filmske nagrade, o saradnji sa KOIKOI kaže: „Veliko je zadovoljstvo kad radiš spot za pesmu koja ti se dopada. Još je veće zadovoljstvo kada taj spot radiš sa skupinom vrhunskih filmskih autora. Najveće zadovoljstvo je kada se u toku snimanja spota osećaš kao da si se opet vratio u studentske dane, i to u sred neke veoma zabavne ekskurzije a onda, zamisli, spot ispadne bolje nego što si inicijalno zamislio. Iako su standardi već u startu bili visoko postavljeni. Veliko hvala ekipi i bendu na pozitivnoj energiji, mukotrpnom radu i na veri u sumanitu ideju.”

KOIKOI su sa prva dva singla „Ogledalo je zrcalo” i „Misisipi” lestvicu postavili visoko, tako da sa još većim nestrpljenjem čekamo njihov dugometražni album sa 10 novih pesama. I ništa više neće biti isto.

Naslovna fotografija: Katarina Marković

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi