fbpx
POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti | POGLEDAJ OBLAKODEROV NOVI PROJEKAT - TEKSTOVE O IT ISTORIJI JUGOSLAVIJE! Od prvog domaćeg računara i robota, preko kompjuterske audio i vizuelne umetnosti |

Samo tren

U novoj virtuelnoj izložbi predstavljamo radove mlade pančevačke fotografkinje Natalije Stojanović

27. April 2023

Gotovo anonimni prostori koje nastanjuju fotografije Natalije Stojanović, kroz koje katkad protrči poneki pojedinac, u svojoj mirnoći ostaju neosobni, neprimećeni i strani njihovim posetiocima. Prikazujući i stavljajući ih u centralni i ponekad neočigledni prvi plan, prikazane obale, napuštene kuće, usamljeni i odbačeni predmeti pružaju nam intimni uvid u njihovo skromno postojanje, ukazujući nam priliku da se sa njima poistovetimo. U svetu koji je obeležen komunikacijama i viškom informacijama, ove precizno zabeležene situacije posmatrača hipotetički mogu podstaći na kratak predah od konstantnog življenja u brzoj i neuhvatljivoj sadasnjošti, zaustavljajući ga u trenutku i prostoru, poput meditacije.

Natalija Stojanović se bavi analognom fotografijom, za sebe kaže da je foto entuzijasta, ljubiteljka životinja, prirode i putovanja. Članica je HBTS grupe i sa svojim saborcima radi na umetničkim projektima u Pančevu.

Preporučeni tekstovi

Ogledala

Ogledala

U novoj virtelnoj izložbi predstavljamo odraze zabeležene korz objektiv Ive Pajković

Analogne beleške

Analogne beleške

U novoj virtuelnoj izložbi predstavljamo fotografije mladog autora Milana Stojkovića

Tu negde (u meni)

Tu negde (u meni)

Tu negde (u meni) predstavlja dugogodišnji niz pokušaja da shvatim sebe kao pojedinca i sebe kao deo nečeg mnogo većeg

Kamelija

Kamelija

U novoj foto reportaži Milana Todorovića donosimo pejzaže crnogorskog primorja i jugoslovenskog hotela Kamelija

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *