Sana Garić video singlom najavljuje novi EP

Pesma Prirodno je drugi singl u okviru EP-ja Deo sebe

28. September 2020

Sana Garić objavila je video singl  za pesmu Prirodno koji predstavlja drugi singl u okviru njihovog EP-ja Deo sebe (Mascom/ 2020).

Spot je sačinjen od snimaka napravljenih na različitim lokacijama.

Ovog puta animaciju i video montažu takođe potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić iz L.A. Zajedno sa materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku celinu.

Prirodno  prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme Nešto u nama, i Deo sebe, minimalističkim slikama prirode uklopljnih duplom ekspozicijom sa snimcima benda dočarava zvukove mora i dalekih predela koji nam svima nedostaju.

„U toku snimanja i montiranja spota za pesmu Prirodno u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema,” naglašava Sana Garić.

Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.

Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.

Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Sana Garić će sa svojim bendom nastupiti u petak 9. oktobra na brodu 20/44.

Slušajte na svim digitalnim platformama:
https://smarturl.it/sanagaric.prirodno

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Preporučeni tekstovi