fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sanjivim spotom Ensh najavljuje intiman koncert u Dnevnom Chillton-u

Milenko Vujošević poznatiji kao Ensh nas je obradovao novim spotom za dream-pop hit „San snova”.

4. June 2019

Godinu dana nakon što je objavio mikstejp album „Okvir”, u kome je koristio semplove domaćih indi/pop/rok muzičara, Milenko Vujošević poznatiji kao Ensh nas je obradovao novim spotom za dream-pop hit „San snova”.

„Od svih pesama sa albuma Okvir, na ovu pesmu sam najponosniji. Vajb je drugačiji od bilo čega sto sam napisao u prošlosti”, izjavio je Milenko.

U pesmi su korišćeni semplovi pesme „Mladi čovek” beogradskog sastava Turisti kao i semplovi iz čuvenog crtaća „Negde u zemlji snova”.

„Delovi ovog tužnog crtanog filma, koji je ucrtan u kolektivno sećanje svih nas, su se savršeno uklapali u atmosferu pesme, uz dodavanje i doze humora koja ide uz ono čuveno: umočiću”, objašnjava autor.

Spot je, isto kao i album, sačinjen od isečaka. Jednostavna estetika upotpunjuje pesmu na pravi način. 

„Ideja iza spota je bila da iskoristimo stare snimke pronadjene negde po hardverima davno zastarelih kompjutera i da u estetskom stilu vaporwave-a istaknemo tu atmosferu nostalgije i protoka vremena”, dodaje Ensh. 

Podsećamo da će ENSH 9. juna sa početkom u 19h nastupiti u Dnevnom Chilltonu u Čumićevom sakačetu lokal 63, u postavci koju čine Kosta Jovanović na gitari, Stanislav Stanojević na basu i Milenko Vujošević, glas. Ulaznica će koštati 200 dinara.

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *