fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

SevdahBABY feat. Suncokret predstavljaju Prvi sneg

SevdahBABY donosi nam dualitet toplog i hladnog, strastvenog i letargičnog, vatre i leda, koji leži u mnogima od nas

19. December 2023

Za ovog veterana domaće elektronske i pop scene susret sa „Prvim snegom” počeo je još krajem septembra 2022. godine u trenutku kada su zloslutne priče o nestašicama energenata svima ledile krv u žilama. Lagana asocijacija na svima poznat refren „dolazi zima, duga i hladna” dovela je do jednog Instagram klipa u kome SevdahBABY izvodi rudimentarnu verziju remiksa, uživo. Jednu ne tako hladnu zimu i veoma toplo leto kasnije, SevdahBABY nas osvežava kompletnom verzijom pesme i video spotom koji na jednostavan način prikazuje dualitet toplog i hladnog, strastvenog i letargičnog, vatre i leda, koji leži u mnogima od nas.

Produkciju video spota potpisuje CDC studio iz Niša, u glavnoj ulozi debituje Jelena Žigić, a režiju potpisuje sâm SevdahBABY. Digitalno izdanje je već sada dostupno preko Bandcamp-a, a od ponedeljka 18. decembra i na svim striming servisima.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *