fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sibirski bend Ploho u Elektropioniru

Nastup će biti održan 18. novembra sa početkom u 20 časova
3. November 2022.

Connected Agency predstavlja Ploho — post-pank – new wave bend koji dolazi sa hladnih prostranstava Sibira. Sa akcentom na lo-fi muzici, bend je ubrzo stekao popularnost na domaćem terenu u Rusiji, a potom i u inostranstvu. Ploho je 2020. godine potpisao za kanadsku izdavačku kuću Artoffact Records, a trenutno planiraju turneju po Južnoj i Severnoj Americi.

Ploho kombinuje osećaj hladnoće i usamljenosti sa modernim zvukom klasičnog post-panka. Njihove pesme govore o životu na postsovetskim prostorima uz sve njegove odlike: blokovi zgrada, propaganda na TV-u i monotona svakodnevnica. Bend nam otkriva i romantizuje svet običnih ljudi koji žive u stanu pored. Svekodnevni život predstavljen je na živopisan način sa melanholičnim senkama, pun nostalgije 90ih i 2000ih.

Svirku će podržati lokalni post-pank heroji — Izleti i održaće se u Elektropionir klubu i prodavnici vinila u centru Begrada u Cetinjskoj 15a.


Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *