Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon

Sitzpinker predstavlja novi singl Mustang

Novi video singl vozi nas u „povratak u budućnost"

9. December 2021

Čini mi se da idem u krug

Gledamo kroz prozor

Ne vidimo kud

Beogradski kvartet Sitzpinker posle hita „Sudan” predstavlja novi video singl „Mustang”. Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu benda, a spot koji su zamislili Jana Anđić i Gvozden Ilić u finalni oblik – „Tron na stereoidima sreće Poroke Majamija” – pretvorio je Izvanredni Bob. Izdavač je Pop Depresija/Kišobran kolektiv.

https://sitzpinker.bandcamp.com/track/mustang
https://song.link/vchggftr8nwhv

Sitzpinker opet ima hit i iako se sada ne „oseća miris Istoka”, ima tu drugih zanimljivih ukusa u ovoj „povratak u budućnost” vožnji: Pavle vozi gruv i tera magični bas da reži, Danilo i Andrej daju ritam i unose kerozinske elemente u krimić, dok Dunja radi to što i inače Dunja radi – žedne ljude preko vode prevozi – suptilno i neodoljivo, a kako drugačije?

I ovaj singl nastao je u Down There Studiju na Novom Beogradu, a Andrej Mladenović bio je producent i snimatelj – kompletan bend je autor pesme. „Mustang” je s jedne strane klasični pank-rok hit, a s druge otvorena seksualna igra koja zove i mami. Odlučite sami  – vožnja ili seks!

Sitzpinker nastavlja po planu rada i najavljuje svoj novi singl za kraj zime/početak proleća, a posle predugačke pauze (uskoro) i prve koncerte za 2022.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prijavi se na Oblakoderov Newsletter i na kraju svakog meseca na mejl ti šaljemo pregled najupečatljivijih tekstova iz prethodnog meseca, informacije o aktuelnim događajima i razgovore sa aktivnim glasovima, mladima koji menjaju društvo!

Uspešno ste se prijavili!