STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Snatch objavio debi singl Endurance

Novi projekat Davida Tadića, člana sastava Cactus Fields iz Gornjeg Milanovca

30. May 2021

Snatch je objavio svoj debi singl Endurance. Iza ovog projekta stoji David Tadić, član mladog benda Cactus Fields iz Gornjeg Milanovca.

„Snatch je, ako bih morao da okarakterišem nekako pripadao žanrvoima elektronika/ambient/trip-hop. Glavna ideja za ovaj projekat pojavila se mojim odlaskom na Siciliju, gde sam i sada trenutno. Sviranje u Kaktusima je tada bilo nemoguće, tako da sam morao na neki način da izbacim nekakvu muziku, pa je logičan korak bila elektronika jer za nju je potreban laptop u principu. Endurance je relativno brzo sklopljena – imao sam ideju za veoma atmosferične linije i da fokus bude na bubnjevima, što mislim da je i tako ispalo. Ako bih morao da navedem nekakv uzor, mislim da bi Burial i Bonobo najbolje legli, njih sam najviše slušao u tom periodu.”

Spot za pesmu potpisuje mladi makedonski producent Martin Čičovski

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *