STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com | STIGAO JE NOVI BROJ OBLAKODER MAGAZINA! NABAVI SVOJ PRIMERAK U SVIM BOOKA KNJIŽARAMA, ILI NAM PIŠI NA MEJL oblakodermagazin@gmail.com

Oblakoder merch   |    Newsletter    |    Patreon   |   Antifejk

Šta je PIN Music Conference & Showcase?

I šta možete da očekujete od ovogodišnjeg izdanja?
22. November 2022.

PIN je prva i još uvek jedina međunarodna muzička konferencija u Severnoj Makedoniji koja će biti održana od 24. do 26. novembra u Skoplju.

Severno Makedonsku PIN Music Conference & Showcase krasi značajna nagrada u Engleskoj, koju dodeljuje vodeći evropski festival za novu muziku „The Great Escape”. Sa ovim priznanjem, PIN konferencija je aktuelni pobednik u kategoriji za „Najbolji novi događaj“ na dodeli nagrada Yearly Music Convention Awards (YMCA) koje su uručene na čuvenom „Great Escape“ u Brajtonu.

„PIN je veoma dobro organizovan događaj sa kvalitetnim nastupima na odličnom mestu u zaista lepom gradu. Jaka regionalna/međunarodna komponenta u PIN-u je takođe veliki plus“, izjavio je ovom prilikom Martin Elbourne, kreativni direktor i suosnivač „The Great Escape“, koji je bio jedan od delegata na prethodnim izdanjima konferencije.

Sa ovom titulom, novo izdanje PIN-a postaje slavljeničko izdanje i biće održano od 24. do 26. novembra u Omladinskom kulturnom centru u Skoplju.

PIN je prva i još uvek jedina međunarodna muzička konferencija u Severnoj Makedoniji koja je počela da piše svoju priču 2012. godine i kao redovan deo programa festivala TAKSIRAT, prerasla u najznačajniji događaj na Balkanu te vrste. Sada je zvanično prepoznata od vodećih stejkholdera evropske muzičke industrije. Koncept ove manifestacije podrazumeva izuzetno bogat trodnevni program koji je podeljen na dnevne panel-programe (konferencije) i večernje muzičke programe (showcase). Ovakvim konceptom, PIN na jednom mestu objedinjuje sve zainteresovane strane, profesionalce i ljubitelje muzičke/muzičke industrije, stručnjake, umetnike, izvođače, novinare, kulturne aktere, promotere, menadžere, agente…

Program za PIN 2022 i spisak ovogodišnjih učesnika su već najavljeni, a na showcase koncertnom programu očekuje se nastup više od 30 muzičkih izvođača iz cele Evrope, kao i više od 200 delegata iz muzičke industrije sa kojima će se na panelima, razmenjivati iskustva i produbljivati znanja za aktuelne, inovativne i uticajne subjekte u muzičkoj industriji.

Prisustvo PIN-ovim koncertima je BESPLATNO za sve posetioce, a što se tiče dnevnih panel diskusija, potrebna je prethodna najava/prijava vašeg prisustva putem sledećeg linka: https://pinconference.mk/register-for-conference/

Ovogodišnje izdanje muzičke konferencije PIN organizuje se uz podršku The Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI), projekta koji sufinansira Program Kreativna Evropa Evropske unije.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Pošalji komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *